Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Hondák, motorok és elsivatagosodott filems témák

2017. április 26. - Magyar Péter 87

Azt utóbbi hónapokban annyira jó volt az Égéstér, hogy teljesen hozzá is szoktunk. Minden adásban vendégek, érdekes témák, élő közvetítés stb. A 251. epizód a szokásosnak is mondható Winkler Róbert, Papp Tibor, Andróczi Balázs felálláson túl még a motoros témák kedvelője, Zomborácz Iván jelenlétével jött el. Emiatt egy kicsit visszatért a 2016 nagy részere jellemző kicsit bennfentes hangulat. Félre ne értsétek, semmi baj nincs velük, csak például Novoth Tibi, a Becsületesnepper, vagy akár Még Csikós Zsolt is tudja színesíteni a beszélgetést de most csak a "keménymag" diskurzusát hallhattuk.

A témák egyébként jók voltak, a héten megjelent Róbert tollából származó mindkét teszthez kapcsolódóan tudhattunk meg viszonylag sok kiegészítést és háttér információt, valamint a motorok világában merülhettünk el kicsit részletesebben. Mind a Honda Civicről, mind a Suzuki Swiftről egy-egy jó cikk született, régen volt ennyire "totalcar-szerű" autóteszt a Totalcaron.

Tovább haladva az Égéstér fonalán, kialakult egy rettenetesen értelmetlen filmes téma, ami akár jó is lehetett volna, ha van ember a stúdióban, aki elejétől a végéig látta volna bármelyik filmet amiről szó volt. :) Ilyen esetekben legalább üssétek fel az imcdb.org-ot és nézzétek meg milyen autók szerepelnek az adott moziban, ne találgassatok mert nagyon el tudja sivatagosítani a beszélgetést.

Az Égéstér Követelő közössége nevében kijelenthetem, hogy nagyon várjuk az április 27-i adásba Karottát és az ő laptopját bekapcsolt kamerával mert vannak ám kérdéseink, amiket fel is szeretnénk tenni az élő közvetítés alkalmával! És természetesen továbbra is várjuk a Totalcarral, a rulettkerékkel, a cikkekkel, vagy akármivel kapcsolatos kérdéseket commentben, amiket a megfelelő időben továbbíthatunk a stúdióba.

A 251. adás:

A Hondáról akartunk beszélgetni

A stúdióban: Winkler Róbert, Papp Tibor, Andróczi Balázs, Zomborácz Iván

Régimódi direktlink a letöltéshez

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr8412457191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása