Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Ma nem lesz égéstér! És holnap? (226)

2016. szeptember 08. - Magyar Péter 87

Az előző adásban (225) Winkler előre bejelentett, hogy csütörtökön ne is várjuk az eheti adást mert Izlandon lesz, de ígérete szerint pénteken összetrombitál egy adásra való embert. Reméljük nem hálóval kell őket összefogdosni majd, hanem szép hosszú tömött sorokban masíroznak befelé az egykori ügyvezetői irodába, ami jelenleg stúdióként üzemel.

Ezért most nem trollkodjuk szét a totalcar facebook oldalát, hanem türelmesen kivárjuk a holnapot, és csak akkor kezdünk bele az aktív követelésbe. Viszont téma ötleteket már most lehet írni a kommentekhez.

Továbbra is várjuk a stúdióba Zách Danit, hogy meséljen a Rulettkerék projektben eddig átéltekről és a tegnap megjelent horrorkereszeződéses cikkéről. Ha Pista is előkerül, tőle a ma megjelent Nesztek, létezik az örök élet című cikkről szeretnénk kicsit részletesebben hallani mert amit leírt, abból sok minden nem derült ki.

A csütörtöki hiány pótlása gyanánt hallgassuk meg az 5. adást. Ebben ismét feltűnik Karotta és megcsillogtatja azt a képességét, ami miatt sokra vitte: ÉRTELMES.

Pályanapi tudnivalók, Horst Fuchs és titkok a múltból

Ismertető: Megcsappant létszámmal bár, de lelkesen vetettük bele magunkat a pályanapok világába. Temérdek jó tanács, intelem és egy jó buli ígérete, valamint egy sértett szerelő, akit mindannyian szeretünk. És megtudhatja, milyen autókat láthat, ha eljön. (Hű, a két Nissan GT-R-t nem is említettük.) - forrás: totalcar.hu

A stúdióban: Winkler Róbert, Bazsó Gábor, Vályi István

Mivel a posztnál nincs direktlink a letöltéshez, ezért ide rakok egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr1211688031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jozsef Kovesi 2016.09.08. 14:52:56

És még a hangfile nevét is elírták a múltkor. XD [Díszléctroll]
süti beállítások módosítása