Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Ennyi volt? Vége?

2016. szeptember 23. - Magyar Péter 87

Lassan megint eltelik egy hónap égéstér nélkül. Ezen a héten már tuti nem lesz. És a jövő héten? Ha akkor sem akkor tényleg megvan a hónap.

Winkler szabadságon van. Ez ok, de nem körülötte forog sem a műsor, sem a totalcar. Tele van a szerkesztőség olyan emberekkel akik hangját szívesen hallgatná a közönség. Tehát ha Winkler nincs, az önmagában garantálja, hogy nem lesz adás. A másik törzstag Pista, aki most otthagyja a céget. Vajon ki fog a helyébe lépni állandó oszlopos tagnak? Bandi? Zách Dani? Aszúr? Csikós?

Nem hiszem!

Ők nem akarják ezt bevállalni. Senki sem akar égéstér törzstag lenni!

Kőbájker, és a Becsületesnepper? Ők hol vannak? Nyilván más dolguk van. Köbi fürdik a sikerben amit a könyve hozott neki. Nepperünknek is annyi dolga van, nem látszik ki az adásvételi szerződésekből.

Ők már a stúdió közelébe sem mennek.

Szóval nem tudom lesz-e így jövője a máig töretlen népszerűségnek örvendő platformnak, a Totalcar podcast műsorának a Égéstérnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr3411738389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása