Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Ma tuti lesz mert tegnap felvették de míg kiposztolják itt a 14.

2016. december 01. - Magyar Péter 87

Winkler tegnap kiposztolta hogy a Kiszámolós Miklóst meghívták a műsorba és már forog is a felvétel, szóval ma délután számíthatunk egy kiváló adásra. Egyébként magam is aktív olvasója vagyok a kiszámoló blognak, úgyhogy különösen jó beszélgetésre számítok.

15271820_1349063255145858_3424396643983527053_o.jpg

De addig is hallgassuk meg a 14. adást!

Szószátyár pletykafészkek: mit nem vettünk ma?

A stúdióban: Bazsó Gábor, Vályi István, Csikós Zsolt, Zirig Árpád

Ismertető: "Karottában Zirig kolléga elindította a vezérhangyát és hasztalan próbálta őt Zách Dani visszafogni. Ám a terve szó szerint füstbe ment. Az autós világban atombombaként robbant az egyik nagynevű magazin negatív kritikája a várva-várt Toyota-Subaru csodaautó kapcsán (bővebben itt) ellenben Csikós előtt felvillant a jövő, Pista pedig élete legkeményebb tesztjárműves élményén van túl. Ezen kívül lesznek még: homoszexuális motorosok, sportossággal eladott SUV-ok és temérdek rossz poén." - forrás: totalcar.hu

Direktlink a letöltéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr4812013746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása