Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Égéstér élő közvetítés volt egy hete

2017. április 20. - Magyar Péter 87


Újra itt a csütörtök, indulhat a követelőzés!

A múlt heti Autóhifik, alfák, szívató navik című adás letölthető formában és videón is elérhető.

Meg kell hogy dícsérjem Karottát a múlt heti online facebookos közvetítésért. Az ötlet kiváló, két apró problémát említenék, amin érdemes lenne változtatni a jövőben. Az egyik a hangminőség javítása egy vezetékkel, kaptunk ígéretet a megoldásra, lépjünk is tovább. A másik viszont, hogy nem lett semmilyen fórumon előre bejelentve. ÉN az ÉGÉSTÉR KÖVETELŐ is csak bő háromnegyed órával az élő közvetítés kezdete után kapcsolódtam be és mivel lemaradtam az elejéről, még hülye kérdéseket is tettem fel. Szóval kedves Winkler és Karotta, kedves szerkesztőség, legközelebb legyetek szívesek valahol jelezni nekünk, legalább 2-3 órával a felvétel kezdete előtt, hogy "Ti barmok (=rajongók) 2-től indul az Égéstér felvételének élő közvetítése!" Köszönjük!

Ha időben szóltok, talán még értelmes kérdéseket is van időnk megfogalmazni amivel méginkább hozzá tudunk járulni a műsor érdekfeszítő mivoltának növeléséhez.

Az olvasókat pedig arra kérem, hogy erre az esetre felkészülvén, írják meg a kommentfalra kérdéseiket, ha véletlenül olyan időben lenne a következő élő közvetítés, amikor nem érnek rá, és én felteszem őket.

Jó példát mutatván le is írok néhányat:
- Zách Dani miért nem vesz részt mostanában az égéstér felvételein? Pedig a kezdetekben oszlopos tagja volt szinte minden adásnak.
- Hová tűnt Kőbájker? Talán összeveszett a szerkesztőség valamelyik tagjával?
- A többiek szerint Winkler főzött-e már jó sört?
- Pista nélkül lesz-e 24 órás robogóverseny?

Várjuk a mai adást!

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr5612439901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bushley 2017.04.20. 14:30:15

Mi a helyzet Winkler operett chopperjével?
Robi meddig tudja jegelni a hobbi autó vételt? ...ha venne, mit lenne az? (S2000 után mit vett meg fejben?)
Elérhetőek lesznek a "Totalcar egyetem" és az április 11.-ei BME-s előadás sorozat részei online? Esetleg vidéki és vagy dolgozó hallgató "pusztuljon éhen"?

Bushley 2017.04.20. 14:34:37

ps.: Lassan elkészül a Novoth compactja is? Sperr, nagy szívósor, boldogság?
Göbi végül szétszedte a PDTDI Golfjának a motorját?

kocsisg85 2017.04.20. 14:46:12

Mi kerül egy Vino javításban többször 60 ezer forintba?
süti beállítások módosítása