Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Elmaradt 20. heti adás, Parkoló Parádé

2017. május 17. - Magyar Péter 87

Sajnos az elmúlt héten elmaradt méltán kedvenc műsorunk, Winkler majdnem időben szólt is, hogy már ne várjuk. Sebaj, történt már ilyen. Ha nem történt volna, akkor ez a blog sem létezne.

Azt gondoltam, talán a Parkoló Parádéra való készülődés vitte el vezető szerkesztőnk idejét de odakint nem találkoztam vele. Bár 15:00 helyett csak 17:00-re értem ki, képviselni az Égéstér követelést, jócskán voltak még nézelődők, és még a Mesterkurzus kérdés-válasz részébe is belehallgathattam. Az előadó pódiumon Novoth Tibor és Göbölyös Zsolt mesélt, a Becsületesnepper csak oldalról figyelte, mit mond két tanult kollégája. Az operatőri állást Dani, az OMG Visuals kiváló operatőre foglalta el, reméljük hasonlóan jó minőségben rögzítette mint az előző mesterkurzust, amelyikben a Becsületes egyedül adott elő.

A szerkesztőségből képviseltette magát még Csikós Zsolt a Ponton Mercedes-el aminek a restaurálása szemmel láthatóan az utolsó (soha véget nem érő) fázisba ért. Találkozókra, kirándulgatni lehet vele járni, másra meg úgysem való. Valamint kint volt még Zách Dániel (valószínűleg valamilyen kétkerekű járművel és Karotta az M3-al amit a Kamerás Kergetőkocsival egy parkolóban lehetett megtekinteni.

img_1275.jpg

Karotta és a István (a Becsületes) lelkiismeretesen végigjárták a parkolót, szemügyre véve a rendezvény végéig kitartókat. Természetesen egy Honda NSX-nél nagyon elakadtak, egy laza 20 perces nyálcsorgatás után folytatták utukat a parkolóban.

img_1274.jpg

Reméljük ezen élményeik birtokában indulnak a stúdióba felvenni a 254. Égéstér epizódot és nem kell várnunk egy újabb hetet az élménybeszámolóra!

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr912512433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laccee2107 · vaz2107.blog.hu 2017.05.17. 22:34:58

Sajna nem tudtam menni a mostani PP-re, pedig pont a fentebb leírt dolgok érdekeltek volna. Talán majd a következőre eljutok, köszi a beszámolót.
süti beállítások módosítása