Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Lesz ma égéstér? (227) és a 10. adás

2016. október 06. - Magyar Péter 87

Megint sok érdekes dolog történt a TC háza táján. Pista távozik a cégtől de a válás nem egyik pillanatról a másikra megy, a TV műsorokban még feltűnhet. Bár tagadta hogy kirúgták volna, a közös megegyezést sem erősítette meg. Talán majd valamelyik belsőség találkozón megtudhatjuk.

A múlt csütörtöki TV adás is hozta a szokásos színvonalat, aki lemaradt volna annak szpojlerezek egyet. Vízkáros az Outlander, ezért volt olyan olcsó. Ezt Karotta zseniálisan úgy prezentálta, hogy a légszűrőház belsejében kikristályosodott gyanús fehér anyagot megkóstolta, és kiderült hogy só. Megállapították, hogy minden csavarja kicsit el van rohadva a sós víz korrozív hatásának köszönhetően. Addig jutott el a történet, hogy megy a fejvakarás a motor felújításával kapcsolatban. Ha sikerül rendbe tenni a motort, talán még lesz belőle valami.

Sipos úr és Máth Dávid nagy utazásra indultak egy Kia Soul EV-vel, hogy bebizonyítsák, nem lehetetlen elhagyni egy ilyen járművel a fővárost. Erről persze tutira nem lesz szó a mai égéstérben mivel még most is úton vannak.

Reméljük Winkler nincs szabadságon sem valamilyen sajtóúton mert akkor fújhatjuk ma is az égésteret. Pista távozása után már másban tényleg nem bízhatunk. A napszemüvegblogger a Marina partról az égéstérgyártás egyetlen reménysége.

A várakozás alatt hallgassuk meg a tizedik adást.

Ki mennyit enged az árból? Mítosz a német használtautó?

A stúdióban: Winkler Róbert, Vályi István, Stump András és a Becsületesnepper

Ismertető: "Tizedik adásunk alkalmából ültünk egy kis örömünnepet és meghívtuk kedvelt szerzőnket, meséljen remek történeteket a trükkös, külföldi nepperekről." - forrás: totalcar.hu

Direktlink a letöltéshez

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr3511770719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása