Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

2016 összefoglalása

2016. december 27. - Magyar Péter 87

Kedves Winkler Úr!

Sajnálattal tapasztaltuk hogy a Karácsony előtti adás ismét kimaradt de még reménykedünk. Várunk valami ütőset megint Szilveszterre, olyat az előző években volt, valami össznépit. Persze az új stúdióba már lehet hogy nem fér be annyi ember és nincs ablaka sem, hogy jó videó készülhessen de azért bízunk benne hogy sikerül összehozni.

A Karácsonyi összefoglalóból megtudtuk de azért én magam is megszámoltam, pontosan 40 adás volt 2016-ban, ami 45 óra 36 perc és 3,6 GB. Ez nem kis mennyiség bár a korábbi évek 50 adásától azért elmarad. Mi szurkolunk hogy 2017-ben újra elérjük az 50 adás / év mutatót. Egyébként kedves Róbert, ezt a mutatót akár fel is veheti az éves teljesítménycéljai közé.

Üdv.: A Követelő

Történt pár változás 2016-ban. Az egyik legfontosabb a stúdióváltás, ami eleinte szörnyű minőségi problémákat okozott, amik teljes egészében azóta sem szűntek meg. Sajnos néhányan - különösen Papp Tibi - nem érzik a távolságot, ami köztük és a mikrofon között alakul ki és miután maximumra tekerjük a hangerőt, hogy halljunk valamit a motyogásából, egy elképesztően hangos beleröhögés következik amire még a járókelők is az autó felé fordulnak az utcán. Tehát ezen még van mit csiszolni de rádiózásban tapasztaltabb kollégáknál nincs ilyen probléma, reméljük lassan a többiek is megtanulják használni a mikrofont. A másik változás a 207. adástól következett be, innentől szól ugyanis a klasszikus zene minden műsor elején a korábbi önindítózás helyett. Egy jó húzás volt még a Micheliszes különkiadás is, persze nyilván szerencse kérdése is, hogy Norbi ráért arra a fél órára beszélgetni egy kicsit. Hasonlóan üde színfolt a 209. adás ami a budapesti kerékpáros helyzetről szólt és nem egy klasszikus stúdiós adás. Aztán a 222. adás ami teljes egészében a Totalbike24-ről a 24 órás robogóversenyről szólt. Emlékezetes rész még a 224. amely egy teljes mértékben szakmai műsor Göbölyös Zsolttal és Novoth Tibivel, ebben az adásban a motorolajról sokat tanulhat a hallgató.

Aztán jöttek a kimaradások, létrejött követelő de a 231. adástól szintén egy újítás következett be, minden adásban van vendég, olyan ember, akinek semmi köze nincs a totalcarhoz viszont nagyon érdekes témákról lehet vele beszélgetni, ez mindenképp egy becsülendő dolog, remélem továbbra is megmarad ez a tendencia.

Tehát a kevés adás ellenére is tartalmas égéstér éven vagyunk túl, egy korona hiányzik már csak, a szilveszteri adás!

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr8512075327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása