Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Ugye nem marad ki a 230? (12)

2016. október 28. - Magyar Péter 87

A múlt héten minden rendben volt, csütörtök délután már hallgathattuk is a 229. adást. Néhány troll rögtön elő is került, azt állítván, hogy nem követem rendesen a megjelenést. Ezúton elnézést szeretnék kérni, mert nem posztoltam azonnal az új rész megjelenését. Természetesen lesz még ilyen!

A tegnapi nap azért valamelyest kárpótolt az esti TCTV amiben Karotta ismét odatette magát és a BMW M4-et valamint Pista szokásos stílusában mesét a driftelés rejtelmeiről. Talán nem is lenne baj, hogy amikor van tévéadás akkor keddre időzítenék az égésteret (Halljátok? Komolyan!).

Na szóval most megint sír a szánk és követeljük, hogy ma már aztán tényleg legyen Égéstér mert irgumburgum!

Addig azonban ne unatkozzunk, hanem idézzük vissza a régi időket, amikor még minden jobb volt és az Égéstérben is volt anyag, de főleg Karotta!

Hová tűnt a tévéműsor? Miért csuknak le gyorshajtás miatt? És miért nem adunk el mindent a Volkswagennek?

A stúdióban: Winkler Róbert, Bazsó Gábor, Vályi István, Zách Dániel

Ismertető: "Akkut kérdésekre keressük a válaszokat és meg is találjuk, mint mindig, bár nem biztos, hogy a helyeseket. Ettől függetlenül megvizsgáljuk a ruppótlan gyártók helyzetét és örülünk annak, hogy a megszűnés helyett tehetős tulajdonosokhoz kerülnek. Persze nem maradhat el egy kis ízelítő sem a Totalcar tévéből, ebből kiderül, mitől vörös Winkler és Karotta feje. Viszont a túlzott vidámságnak gátat szab a már érvényben lévő új büntetőtarifa-táblázat." - forrás: totalcar.hu

Direktlink a letöltéshez

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr1111845195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása