Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Visszatekintés a 4. részre

2016. szeptember 06. - Magyar Péter 87

Sikeresen kikövetelődött a 225. rész is, extraként még arról a témáról is beszélgettek, amit említettem a legutóbbi bejegyzésben, nevezetesen a gödi akkugyárról. Innen aztán könnyen atfűzték a témát további alternatív hajtásokra. Összességében a jobb részekhez sorolnám az Égéstér 225. adását.

A mai alkalommal a negyedik résszel foglalkozunk. Még mindig 2012 februárjában járunk és ahogyan az ismertetőből kiderül, a sztárvendég Bazsó Gábor "Nínó Karotta". Aki nem tudja, miért kezelem Karottát vendégként, annak elárulom, hogy már 2007 óta nem oszlopos tagja a Totalcar-nak. Az impresszumban úgy szerepel mint műsorvezető, néha cikkeket is ír de ha rátekintünk a linkedin adatlapjára, világosan kiderül, hogy 2007-től 2010-ig az Indexvideo igazgatója, 2010-től pedig az Index kreatív igazgatójaként dolgozik. Ezen kívül 2011-től még az OMG Visuals kreatív igazgatója is, ez némiképp összefonódik a totalcarral mert ők készítik a TV műsoraikat. Tehát két állás mellett mindig örvendetes, ha ott tud lenni az égéstér felvételein.
A negyedik adásból az is kiderül, hogy két év is eltelt azóta, hogy Winkler és Karotta egy rádió stúdióban találkoztak, ugyanis ennyi ideje szűnt meg a nem túl hosszú életű Ezeröcsi című rádióműsor, amiben hosszú zeneszámok között tudtak néhány másodpercet beszélgetni, arról amire engedélyt kaptak. Szerencsére az égéstérben nincsenek ilyen kötöttségek, szabadon lehet nyújtani a mondanivalót.
Göbölyös Zsolt nem sokkal a felvétel előtt megírta a legtöbbet kattintott cikket, a hidegindításról.

Zsolt sok jó cikket írt mindenféle technikai témában, érdemes olvasgatni az írásait. Természetesen a cikkre érkező kommentek elemzésre szorulnak. Ez is történik a negyedik részben. Talán szerencsésebb lett volna ezt a részt a 224. adással együtt vizsgálni, mert jelentős átfedést mutat a téma. Gyöbölyös Zsolt sokat beszél ebben a részben is a diplomamunkájáról és az olajcseréről.

Égéstér, 4. rész: Hidegindítás, feleségek és első autók

Ismertető: "Könnyed kis műsorunk Winkler és Pista mellett ezúttal Nínó Karottával, Dr.Göbölyössel és a Büszke Roncsautósok szellemi vezetőjével, Csikós Zsolttal jelentkezik. Móka és kacagás egy órában, nem utolsó sorban pedig hasznos információk minden autótulajdonosnak." - forrás: totalcar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr6311682051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása