Hogy, legyen meg a heti adag

Égéstér követ(el)ő

Mostanában egészen kitettek magukért, talán ma is lesz új rész...

2016. november 24. - Magyar Péter 87

Amióta Winkler betegen is megcsinálta a műsort, azóta nincs is értelme követelőzni. Azóta csak egy rész maradt ki, de mint később kiderült, technikai problémák miatt. Tehát ha úgy vesszük azóta nem maradt ki egy rész sem lustaság miatt, ezért behúzott farokkal és lehajtott fejjel állunk mindaddig amíg újra ki nem marad valamelyik adás, akkor viszont újult erővel emeljük fel hangunkat a közösség nevében!

Most viszont pillantsunk a múltba és vizsgáljuk meg a 13. adást.

Legyen rendszám mindenen

A stúdióban: Bazsó Gábor, Vályi István, Stump András és Zách Dániel

Ismertető: "Hogy Magyarországon miért drágább robogót forgalomba helyezni, mint személyautót? Egyszerűen el lett rontva valami. De vajon mennyivel lenne szebb a világ, ha rendszámot kapnának az ötven köbcentisek is? Mázlista Bandi pedig önmaga - és autóparkja - csapdájába esve keresi a kiutat nehéz helyzetéből." - Forrás: totalcar.hu

Direktlink a letöltéshez.

A Legyen rendszám mindenen c. 13 adás (eredetileg Rendszámot mindenre címmel került fel még 2012. áprilisában) még abból az időből való amikor Karotta rendszeres látogatója volt az InfoRádió stúdiójának. A műsorban részt vesz még Pista, Zách Dani és Stump Bandi. Témák szerint haladva az első a Skoda jelvényen található szimbólum megfejtése. Aztán a robogórendszám és a robogólopások felé csordogál a műsorfolyam. Ezen elég sokat rugóznak, jó téma, vannak érvek-ellenérvek. Belekapnak egy kicsit az autonom közlekedésbe, de ez még tényleg csak egy pillanat 2012-ben. Kiderül még, mit vett Bandi egy robogó áráért. Annyit elárulok hogy egy veterán autót. Erről beszélgetnek elég hosszan.
Aztán karotta szenvedései a hangyásszal, szerintem ez volt az az időszak ahol a legmélyebb gödörbe került a projekt. Sajnos amikor jóra fordulnak a dolgok, már nem hallhatjuk tőle személyesen.
A műsor végén még egy kis rugózás megy mindenféle hobbiautókon. Jó kis rész ez érdemes újra meghallgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://egesterkoveto.blog.hu/api/trackback/id/tr5611995208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása